Mental Wreckage
Interview: Ground Zero Festival (Jun 2010)
Dit jaar zal DJ Mental Wreckage zijn debuut maken op Ground Zero. In de underground rommelt het al lang rond deze DJ met zijn vernieuwende sound en opzwepende sets. Na enkele jaren als bezoeker op Ground Zero te hebben rond gelopen, kijkt de beste man er zelf ook naar uit om achter de draaitafels te gaan staan.
Wat was je reactie toen je werd gevraagd om te draaien op Ground Zero?

Het leek me altijd al een keer leuk om op Ground Zero te staan, dus ik ben er blij mee! Als bezoeker ben ik er wel vaker geweest en ik heb me er altijd super vermaakt.
Wat kunnen de mensen verwachten van jouw optreden op Ground Zero?

Allereerst wil ik even een klein misverstand de wereld uithelpen; op de flyer en website stond aangekondigd dat ik een live set zou gaan doen. Dit klopt niet, het wordt een DJ-set. Verder kun je weer een rauwe en opbouwende set verwachten met een afwisseling van oud, recent en ook nieuw materiaal.
Het thema van dit jaar is The 5th Epidemic? Hoe kunnen mensen het best een epidemie overleven?

Dokter Mental's advies: Eet voldoende groente en fruit, zorg voor voldoende beweging en stel jezelf zoveel mogelijk bloot aan buitenlucht, teringherrie en feestende medemensen. En laat je vooral niet door Minister Klink bang maken :)
Zijn er andere artiesten die je zeker wilt zien op Ground Zero?

Er zijn zeker wel wat setjes die ik niet wil missen; o.a. Rude Awakening, Delta 9, Enzyme X, Manu le Malin, Matt Green, Petrochemical, The Outside Agency... en ik ben vooral benieuwd naar The Illuminati; dit is hun eerste optreden in Nederland.
Wat zijn je overige plannen voor 2010?

Ik heb nu eindelijk weer wat meer tijd te besteden aan muziek, dus daar ga ik nu veel gebruik van maken. Verder gaat er na de zomer een nieuwe Symp.toms CD-compilatie uitkomen met veel nieuw materiaal, gemixt door The Relic en mij. En hopelijk wat meer optredens!
MENTAL WRECKAGE zal optreden op EXILED BEACH.